Wez Handich/DOW 2 ten koste van Pallas ronde verder in beker .

Dinsdag avond 7 oktober speelde Wez Handich/DOW 2 thuis tegen het Leeuwarder Pallas.Na het openings doelpunt van de bezoekers ,waren het wez Handinch/DOW die de leiding overnam beide ploegen leken zeer aan elkaar gewaagd en gaven elkaar weinig ruimte.De eerste speelhelft werd afgefloten met een nipte 7-6 voor sprong voor de thuisploeg.De tweede helft wist de thuis ploeg een voorzichtig gaatje te slaan van drie doelpunten omdat Pallas moeilijk tot scoren kwam leek de overwinning veilig gesteld .Maar toch wisten de Leeuwarders de korf weer te vinden en weer dichter bij te sluipen.Met nog minder dan halve minuut te gaan was de stand 12-11 en gaf de thuis ploeg de bal toch nog uit handen.De daar opvolgende aanval van Pallas werd echter in de kiem gesmoord door het eindsignaal van de scheidsrechter.