Verslag Kinea A1 WezHandich /dow A1

aanval van Wez handich/DOW op de kof van Kinea

Op zaterdag 4 oktober vertrokken we om half 12 richting de Knipe. Eenmaal aangekomen moesten we eerst maar eens op zoek naar de kleedhokjes. Nu bleek dat deze er niet waren dus er werd gezegd: ‘ot er gjin hokjes binne by korfbal, dan mar douche by de voetbal’. Dit deden we dan maar. Na eindelijk in de goede kleedkamer te zitten hadden we 1 klein dingetje over het hoofd gezien. Iemand (we noemen geen namen) was de shirts vergeten zo niet 2014, toch Jorian? Na wat belletjes te hebben gepleegd kwamen de shirts aan in de Knipe en dus konden we met de wedstrijd beginnen.
De start van Wêz Handich/DOW A1 was niet scherp genoeg en al gauw kwamen we op een 2-0 achterstand. Het scoren ging van beide kanten niet heel vlot en na een matige eerste helft van de ruststand 4-3.
Na de rust scoorden we wat gemakkelijker en we wisten 8 doelpunten achter elkaar te scoren. De Kinea wist in de tweede helft maar 1 doelpunt te scoren en dit betekende dus dat we de punten mee naar huis konden nemen. De einduitslag was 5-11.
De doelpuntenmakers van de dag waren Jorian 4, Anne 4, Bente 1, Willemien 1 en Ineke 1.
De overwinning werd natuurlijk gevierd en we kregen taart omdat Anne jarig was.
verslag:Ruth de Vries foto’s verzorgd door A1