eerste punten binnen voor DOW Wêz Handich A2

De eerste wedstrijd van het seizoen met een gloednieuw team. We zijn anderhalf uur van te voren vertrokken om 1 minuut voor de aanvangstijd te arriveren in Winsum. Wanneer de uitstekend fluitende scheidsrechter even na tienen het beginsignaal laat horen is het aan Henk, Jurren, Riekje en Klaske om te scoren voor het combiteam. Na 10 minuten weet Riekje te scoren. Met een fraaie inloopbal zet het eerste doelpunt op het score bord. Henk volgt het voorbeeld en na 15 minuten kunnen de ploegen wisselen van vak. DWA Agro weet nu ook te scoren. 2 afstandschoten weten de korf te vinden.
De ruststand is 3 -3. Aandachtpunt voor de tweede helft is het breng van de bal naar het aanvalsvak. Nog te vaak levert het verdedigingsvak de bal alweer in voordat de bal over de middellijn is.
In de tweede helft weet slechts één ploeg nog één keer te scoren. In het aanvalsvak nu staan Siska Ilse Jesper en Jurjen Rienk. Hiertegen overstaan 4 spelers van DWA Agro prima te verdedigen. Wij hebben moeite een speler in de aangeefpositie te krijgen. Gelukkig wordt in ons verdedigingsvak ook prima verdedigd. Veel balonderscheppingen en ook zij kunnen niet de afvang- of aangeefpositie invullen. Het duurt 25 minuten wanneer Jesper los komt van zijn tegenstander en met een uitstartbal onze eerste 2 punten van het seizoen binnen haalt.