D.O.W. B1 boekt nipte overwinning!

Zaterdag 16 september begon D.O.W. B1 aan zijn tweede wedstrijd. De tegenstander was NQL(Nij Quick Libben). D.O.W. ging meteen goed van start. Ibrich maakte vrij snel de openingstreffer. Daarna volgde nog een doorloopbal. Silke knalde van een afstand de 3-0 binnen. Helaas begon NQL daarna ook wakker te worden. We kregen twee doelpunten om de oren. Elise compenseerde dat gelukkig met een afstandsschot. Toen scoorde de tegenpartij weer, zodat we op 1 doelpunt verschil voor stonden, maar Tjally vergrootte dat verschil met een omdraaibal. NQL maakte nog een afstandsschot. We gingen met 5-4 de rust in.

De ploegen waren dus behoorlijk aan elkaar gewaagd, zoals u wel merkt. Na de rust scoorde Ibrich weer een doorloopbal, maar de tegengoal kwam niet veel later. Tjally maakte toen nog een afstandsschot, waardoor we weer op 2 doelpunten voor stonden. Jammer genoeg kregen we een strafworp tegen. We hoefden nog maar 10 minuten te spelen, dus de coaches zeiden dat we rustig aan konden doen, want we stonden immers op een doelpunt voorsprong. Maar waar de B1 heel goed in is, is het de laatste 10 minuten nog even heel spannend maken. Dat gebeurde deze keer natuurlijk ook. We kregen een doelpunt tegen, dus we stonden gelijk met 7-7. Pier-Jan gaf aan dat we nog 1 minuut te spelen hadden. Beide ploegen zaten vol adrenaline op het laatste doelpunt te jagen. Met nog 30 seconden op de klok wist Silke er een fraaie doorloopbal in te gooien. Gelukkig klonk daarna het eindsignaal, wat ook voor de coaches en het publiek langs de lijn een bevrijding was. We zijn geëindigd op 8-7. Jantina, bedankt voor het meespelen 