Better let as net

Na een week rust was het zondag 29 november zover, de volgende wedstrijd van WH/DOW 3. In de zaal waren er nog geen punten binnengehaald, dus een overwinning was hard nodig.

Alle begin is moeilijk, bleek wel. Gelukkig was het begin in dit geval niet erg lang: na een tussenstand van 2-2 besloot de Wêz Handich/DOW combinatie dat ze maar even moesten laten zien waarom die laatste plek in de poule alles behalve verdiend is. Op momenten waar het spel twee kanten op kan gaan, bleek WH/DOW sterker te zijn. Het voordeel van een (windstille) zaal werd namelijk goed benut: afstandsschoten bepaalden namelijk het spelbeeld. Dit leidt tot een 9-4 ruststand.

WH/DOW 3 is duidelijk de sterkere partij, maar weet de voorsprong niet verder uit te breiden.
Alhoewel de overwinning nooit echt in gevaar geweest is, lukt het WH/DOW niet om dit in de uitslag nog meer naar voren te brengen. OKO/Bies 2 wist de gehele tweede helft mee te scoren. Beide ploegen weten de tweede helft 7 keer te scoren, wat de uiteindelijke eindstand op 16-11 brengt. De eerste punten voor WH/DOW 3 zijn dan eindelijk een feit. Nu de taak om dit voor de rest van het seizoen vol te houden.