A1 kampioen….

Het slot van de competitie kende voor onze A1 een heel spannend verloop. De Pein leek op het kampioenschap af te stevenen doordat zij met nog één wedstrijd te gaan voor alle drie titel kandidaten De Pein, Kinea en Wêz Handich/DOW in de race naar het kampioen schap op kop gingen. Bij winst zou de Pein kampioen zijn bij verlies of gelijk spel van de Peinsters zou Wêz handich/DOW bij winst op NKC was DOW kampioen zijn .De Pein had 24 mei hun wedstrijd tegen Harich met 16-16 gelijk gespeeld en hun kansen kampioen te worden praktisch verspeeld .Dus Wêz handich/DOW had de kansen in eigen handen .Na een wat nerveus begin wisten onze a’s de rust in te gaan met 2-7 voorsprong .De tweede helft schudden zij alle schroom van zich af en wisten soms met galeryplay het kampioenschap naar hun toe te trekken met een 5 -19 eindstand.Reden voor een feestje .En even samen op de foto met trainer coaches Anna en Teun en trotse sponsor Klaas Kloosterman. En het was nog lang onrustig in Marum ……………………