DOW b (in)haalt 2 punten binnen..

Donderdagavond 5 oktober hadden wij (de B’s) een inhaalwedstrijd tegen WIK.

In de eerste helft speelden in de aanval:  Ibrich, Femke, Marrit (h) en Elise (h). In de verdediging zaten: Silke (h), Anna Joukje (h), Sietske en Tjally. Rens zat op wissel.

Eerst moesten we wat wennen en daarna scoorde Ibrich al snel met een mooie doorloopbal. WIK kreeg weer een kans om te scoren en dat hebben ze ook gedaan. We stonden 1-1.  Maar Anna Joukje rende door het veld en de jongen kon haar niet zo snel bijhouden, Anna Joukje scoorde gelijk. We stonden weer met 1 punt voor. De tegenpartij gaf de moed nog niet op en ze scoorden weer een doelpunt. We stonden weer gelijk, 2-2. Wij kregen de bal weer uit en Ibrich scoorde weer met een mooie doorloopbal. Daarna volgde Femke met een mooie afstandsschot. We stonden nu 4-2 voor. Voor de pauze scoorde Tjally ook nog een afstandsschot.

We gingen met 5-2 de pauze in.

We hadden een probleem het licht deed het niet meer. De stop lag eruit. En gingen we vragen of de andere lichten het deden. Gelukkig deden die het wel, we moesten het veld alleen wel een beetje opschuiven om in het licht te korfballen. We konden alles weer beter zien.

Voor de tweede helft moesten we er nog wel een schepje boven op doen want we hadden wel door dat WIK zich niet lieten winnen.  Ook kwam Rens er voor Anna Joukje in.

De tweede helft begon weer. Het duurde even voordat er weer werd gescoord. We hadden wel mooie kansen. Uiteindelijk scoorde WIK. We stonden nog voor maar er moest wel wat gebeuren. En dat gebeurde ook Ibrich scoorde weer 2 mooie doelpunten. We stonden 7-3 voor. De tegenstanders scoorden er ook nog twee. In de laatste minuut werden ze wat onrustig omdat ze nog wilden winnen. Toen klonk het eindsignaal we gaven elkaar de hand. We hebben met 7-5 gewonnen.