Hallo leden DOW en Wêz Handich,

Het is zover, er komt voor Wêz Handich en DOW een nieuw combi-shirt.

Wij willen dat dit een shirt wordt die door alle leden letterlijk en figuurlijk gedragen wordt. Er is een ontwerp mogelijkheid geweest. Aan deze oproep is massaal gehoor gegeven, we kregen ongeveer 25 ontwerpen binnen. Iedereen hartelijk dank hiervoor.
Uit deze 25 shirts zijn er 3 gekozen door een commissie van 6 leden van DOW en Wêz Handich. Nu moet er nog een keuze gemaakt worden uit deze drie shirts.

Daarom kun jij stemmen op een nieuw shirt!!

Wat moet je hier voor doen? Op de website staan de drie voorstellen. Kies jou favoriet uit en stuur een mail naar nieuwshirtwhdow@gmail.com

vermeld in deze mail:
– Je naam
– Het team waar je afgelopen jaar hebt gespeeld (of niet spelend lid)
– De keuze van het nieuwe shirt

Dit kan tot en met vrijdag 10 juni 2016, dus maak je keuze snel!!!

Groetjes,

De kledingcomissie
optie 1[gview file=”http://www.kv-dow.nl/wp-content/uploads/2016/06/WHDOW-Optie-1.pdf”]optie 2[gview file=”http://www.kv-dow.nl/wp-content/uploads/2016/06/WHDOW-Optie-2.pdf”]optie 3[gview file=”http://www.kv-dow.nl/wp-content/uploads/2016/06/WHDOW-Optie-3.pdf”]

P.S. 1: Wij hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk E-mail adressen te verzamelen, het kan zijn dat er een paar missen. Willen jullie dit ook onder aandacht brengen aan mensen die deze mail misschien niet hebben gekregen. Want iedereen die lid is mag stemmen, van de jongste jeugd tot en met de niet spelende leden.

P.S. 2: We vragen om te stemmen op het ontwerp, de kleuren kunnen later nog iets donkerder of lichter worden .