Gerjan Gorter nieuwe trainer voor selectie Wêz Handich en DOW

gerjan gorter

Gerjan Gorter nieuwe trainer selectie Wez handich/DOW

De besturen van Wêz Handich en DOW zijn trots dat zij Gerjan Gorter kunnen presenteren als nieuwe trainer voor het seizoen 2015-2016.
Gerjan Gorter (37) begon als speler bij KV Hoogkerk. Daarna kwam hij een aantal jaren uit voor OKO, waarna hij weer terugkeerde bij KV Hoogkerk. Gerjan is binnen KV Hoogkerk ook actief geweest als trainer evenals bij selectieteams van regio Noord. Hierna heeft hij twee jaar de junioren van KC Rodenburg onder zijn hoede gehad, alvorens hij de selectie van KV It Fean ging coachen. Met zijn komst naar Wêz Handich/DOW hoopt Gerjan een nieuwe stap te zetten als trainer en Wêz Handich/DOW naar een hoger plan te brengen. Gerjan beschikt over veel kennis en ervaring en is een gedreven sportmens. In de selectie van Wêz Handich/DOW ziet hij bovendien nog veel potentie. Potentie die hij samen met de spelers graag wil omzetten in aansprekende resultaten.
Met de komst van Gerjan komt aan het einde van het seizoen 2014-2015 een slot aan de samenwerking met de huidige coach Evert Bron. Evert heeft aangegeven na twee jaar voor de selectie te hebben gestaan, afscheid te willen nemen. Een besluit dat in goed overleg tot stand is gekomen en dat door beide besturen wordt gerespecteerd. Onder de leiding van Evert Bron promoveerde Wêz Handich/DOW op het veld naar de 1e klasse. Met de aanstelling van Gerjan Gorter hoopt het bestuur de lijn naar boven een goed vervolg te kunnen geven.
De gezamenlijke besturen van Wêz Handich en DOW.
Secretariaat: