Wez handich/DOW A1 op karakter naar volgende ronde Beker

Donderdag avond 9 oktober stond voor Wez Handich DOW de beker wedstrijd tegen Emmeloord/Marknesse A1 op het programma.Dit maal op het veld in Eastermar.De bezoekers bleken een geduchte tegenstander waar de “onzen”een fikse kluif hadden .Elkaar weinig ruimte geven veel strijd om de bal en toch wel veel gemiste kansen van beide kanten resulteerde in een rust stand van 5-5.De tweede helft gaf eigenlijk het zelfde beeld maar met dit verschil dat Emmeloord/Marknesse de leiding nam met twee doelpunten verschil.De kansen waren voor de thuisploeg wel maar er werd wat te gehaast gespeeld en alles leek er op dat het beker avontuur voorbij zou zijn .Maar toch op doorzetting vermogen en geloof in eigen kunnen werd de aansluiting weer gevonden.Met nog maar enkele minuten op de klok wist de thuisploeg de voorsprong weer te nemen.En de laatste tijd lijkt het voor veel Wez Handich/DOW ploegen de gewoonte te zijn het extra spanend te laten worden in de laatste minuten, en dat was nu dus weer ruimschoots het geval.Het eindsignaal was voor in ieder geval het thuis publiek zeer welkom. Een puike prestatie van een team dat haar naam eer aan doet handich doorzetten.